Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution OS:Windows Server 2012 What is the question mark mean? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Aaron Shao | 08 Apr 2015 | 5 comments
I need a solution Hello All i have a problem with one home user using SSR 2013.We have a policy for home users to execute a backup job at 12:45 each day to an external HDD. it works ...
Forum Discussion by x3d0sx | 02 Mar 2015 | 9 comments
I need a solution My customer is using Symantec Backup Exec System Recovery V8.0.4 and the Server which was being used as the Central Management node has died.  They also do not have ...
Forum Discussion by MFHON | 21 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, We are currently running SSR-MS 2011  (Symantec Management Console Version 7.1.8400) on Windows Server 2008 R2 Standard 64-bit. The database is Microsoft ...
Forum Discussion by talk2tisa | 18 Jan 2015 | 3 comments
Currently Symantec requires the services account to have several user rights privledges. It also requires membership of backup operators and  domain or local administrators (TECH36718).  This conflicts with best practices, security strategies, and is ...
Idea by IT@SA | 18 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution Hi community I've some backup of Vmware VMs with Backup Exec 2012 Appliance, now i need to restore in another different server, the restore process finish ...
Forum Discussion by hhoyos | 20 Mar 2014 | 5 comments
I need a solution I have a Symantec BackUp Exec system running on a server right next to my ReadyNAS NV+ server. I want to back up the ReadyNAS as I do regular backups of my other ...
Forum Discussion by KVH-ML | 29 Jan 2014 | 1 comment
I need a solution Hi,    1st post.   We have recently installed Backup Exec System Recovery 2010 Management Console.  We have deployed the Altiris Agent and the Backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Smiffy85 | 21 Aug 2013 | 7 comments
I need a solution Hello everyone,      Please, I need help with this one:      when I try to deploy the agent on another laptop on my workgrouop the next error appears:   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by C. A. Schietekat | 12 Aug 2013 | 8 comments
I need a solution Hallo liebe Forumsleser, wir haben aktuell für einen Kunden die Symantec System Restore 2013 im Test. Der Kunde wünscht neben der "normalen Sicherung" ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Marcel Brabetz | 12 Aug 2013 | 6 comments