Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi everyone! I have a question about BE 2014. I manage to running the BE to back up my Exchange 2013 Server. Can anyone help me how to back up and restore ...
Forum Discussion by Minh Nguyen | 19 Dec 2014 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information) Hello Everyone,  I was wondering if anyone has ever tried this and would it worked to import the backup exec catalog file from ...
Forum Discussion by Vdang | 04 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hello Guys, I am having a problem trying to restore a Full backup set from  a VM with an agent onto an EXSI host. Below are the steps that I have done and I will ...
Forum Discussion by Vdang | 13 Nov 2014 | 10 comments
I need a solution Latest version a SSR 2013, 11.0.2.49853 on Win 8.1 on 2 computers. On one it is set for 3 Independent Recover points for a backup set of C:, an ESP drive, and K: ...
Forum Discussion by IrvS | 07 Nov 2014 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information) Symantec System Recovery 2013 R2 is now available! For more details, please refer to the following links: ...
Forum Discussion by Chris Riley | 04 Nov 2014 | 0 comments
When doing a recover of a partition that is not assigned a drive letter the target drive label may not be correct.  On my system when I try to recover any partition that doesn't have a drive letter assigned the Target drive: will be  listed ...
Idea by Tiger_lcf | 20 Aug 2014 | 0 comments
Currently Symantec requires the services account to have several user rights privledges. It also requires membership of backup operators and  domain or local administrators (TECH36718).  This conflicts with best practices, security strategies, and is ...
Idea by IT@SA | 18 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution I'm trying to do something that is dead simple, but frustratingly it's killing me...  One little thing, just trying to backup and restore Windows Server 2012 ...
Forum Discussion by AirGig | 03 Aug 2014 | 8 comments
I need a solution When the installation of the SSR 2013-11.0.0.46600 (OS: windows 7 pro 32 bit SP1) ERROR: FATAL ERROR 1935:An error occurred during the installation of assembly ...
Forum Discussion by A'mos | 31 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution How can I improve off-site copy performance via FTP? Is there any "undocumented" tuning feature or is any RFE required to achive that?  SSR 2013 ...
Forum Discussion by H1ro | 09 Jul 2014 | 7 comments