Video Screencast Help

Search

Search results

When doing a recover of a partition that is not assigned a drive letter the target drive label may not be correct.  On my system when I try to recover any partition that doesn't have a drive letter assigned the Target drive: will be  listed ...
Idea by Tiger_lcf | 20 Aug 2014 | 0 comments
Currently Symantec requires the services account to have several user rights privledges. It also requires membership of backup operators and  domain or local administrators (TECH36718).  This conflicts with best practices, security strategies, and is ...
Idea by IT@SA | 18 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution I'm trying to do something that is dead simple, but frustratingly it's killing me...  One little thing, just trying to backup and restore Windows Server 2012 ...
Forum Discussion by AirGig | 03 Aug 2014 | 8 comments
I need a solution When the installation of the SSR 2013-11.0.0.46600 (OS: windows 7 pro 32 bit SP1) ERROR: FATAL ERROR 1935:An error occurred during the installation of assembly ...
Forum Discussion by A'mos | 31 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution How can I improve off-site copy performance via FTP? Is there any "undocumented" tuning feature or is any RFE required to achive that?    SSR ...
Forum Discussion by H1ro | 09 Jul 2014 | 7 comments
I need a solution Manual restore of single server 2008R2 DC.  DC is also the Media Server.   Followed the Administrative guide and when I get to the system state restore I get an ...
Forum Discussion by AlecDerez | 29 Jun 2014 | 7 comments
I need a solution Hello, I have problem with backups on some of computers in our network enviroment. I have tried everithing what found on Symantec Connect but nothing helps for ...
Forum Discussion by spurspld | 27 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution Hey i enrolled a Client on19th June. and first save ran on 20th June.Full backup is schedule to run Full on Monday and Tue-SunDifferential.. BMR is enabled for this. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ankit Maheshwari | 24 Jun 2014 | 14 comments
I need a solution Hi all Apologies if the answer to my question is elsewhere, but I could not find a concise answer and I am new to Symantec products. I've purchased a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Marty Sage | 31 May 2014 | 4 comments
I need a solution I'm having a problem restoring images for Windows 8.1 32bit both Home and Professional versions using SSR 2013 SP2. I have created various desktop images in ...
Forum Discussion by gilgamesh-aus | 23 May 2014 | 11 comments