Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I'm running in a recurrent problem with SSR2011 : We use to backup our server running under SBS2011 using SSR2011 onto a backup directory on a NAS. The backup ...
Forum Discussion by PJ_CBL | 21 Aug 2012 | 9 comments
I need a solution Hello all, I have an SBS2003 with BESR v8.5.  I like the software, but MS is telling me the drivers included in v8.5 can cause system instability.  We are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Chip Connection | 07 Aug 2012 | 2 comments
It is apparent to me and many others that the SMTP system in Backup Exec has been broken almost as long as I have been using it, sometime around 2005. That was probably before they were even taken over by Symantec, but the problem was able to be fixed ...
Idea by MBHB IT crew | 23 May 2012 | 2 comments
I need a solution I need to do a P2V migration of a SBS 2003 to a VMware ESXi 5.x. We have Symantec System Recovery 2011 installed on the SBS. What's the best way of doing this: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Oliver Buckie | 03 May 2012 | 9 comments
I'm sure this is not the first time this request has been made internally or externally of Symantec... The BESR/SSR product material/marketing makes the product look like a complete whole system image/granular backup to disk/recovery solution ...
Idea by neopaladine | 11 Jan 2012 | 0 comments
I need a solution I used to have two Windows 2000 domain controllers but one has recently died.  I am left with the primary box.  Thankfully nothing has happened yet but I would like to ...
Forum Discussion by jakelim | 05 Jan 2012 | 1 comment
In our environment all of our SAN attached servers have basic disks for the OS. In a BMR scenario we would like to run a BMR FastBoot to get the OS up and running and then (if needed) restore the data on the SAN disks. The FastBoot is locked when ...
Idea by Kris Skoglund | 19 Dec 2011 | 1 comment
I need a solution Hi all, Wonder anyone enconters this weired issue: We perform a catalog restore using command bprecover -wizard. The restore was successful all the time. We ...
Forum Discussion by DoubleEM | 06 Oct 2011 | 1 comment
I need a solution Hello, I have a physical server running WIN2008R2 ENT core with 7 virtual machines instaleld running WIN2008 and WIN 2008R2 ENT. The network also contain actually ...
This issue has been solved
Forum Discussion by giorgiobusoni | 01 Oct 2011 | 1 comment
I need a solution We`re having problems with restoring System State and Services on Windows Storage Server 2008 R2 on HP X3400 with newest version of PureDisk ( 6.6.1.2). After 45h job ...
Forum Discussion by eMdzeJ | 12 Sep 2011 | 2 comments