Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Product: Symantec System Recovery Small Business Server Edition 2013 Version: 11.0.2.49853 Server-OS: Windows Small Business Server 2011 x64 (with latest ...
Forum Discussion by IT-Tech-1994 | 27 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution Hya folks! Setup: BackupExec 2012 running on SBS 2011. Storage device is a 1GB drive plugged into a Stardom with a secondary disk that we manually swap and ...
Forum Discussion by BCAAFC IT | 09 Mar 2015 | 7 comments
I need a solution Hello All i have a problem with one home user using SSR 2013.We have a policy for home users to execute a backup job at 12:45 each day to an external HDD. it works ...
Forum Discussion by x3d0sx | 02 Mar 2015 | 9 comments
I need a solution How to obtain the 12.0.0.x Ghost executable (Ghost 32/64 and Gdisk 32/64)? Can someone please send executable to me? Ghost has its own forum over Ghost ...
Forum Discussion by Dean B. | 04 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi,   You can have a look Hi, You can have a look into below techno ...
Forum Discussion by J. Scott Elblein | 23 Jan 2014 | 3 comments
I need a solution With all the tablets coming out will SSR support imaging these mobile deviceswith EUFI? I am unable to boot a Dell Venue 8 Pro with the USB device that works on all ...
Forum Discussion by vnavna | 31 Dec 2013 | 1 comment
I need a solution Hi, I cloned a linux CentOS hard drive of a server PC which included a LVM. Then I connected my external hard to the usb port of my laptop. I wanted to boot my ...
Forum Discussion by aria62 | 28 Oct 2013 | 5 comments
I need a solution 0cm;line-height:12.0pt"> color:#333333">Hi, 0cm;line-height:12.0pt"> color:#333333">i have configured appliance 5230 as a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by thamerthamer | 26 Oct 2013 | 8 comments
I need a solution I have a sbs2003 that is no longer functioning.   I have the backup exec installed on another server and I have the backup drive.  How do I get the BE11D to see the ...
Forum Discussion by Bigsky | 16 Oct 2013 | 2 comments
I need a solution Hello, I'm having troubles with cloning a hard disk with W2000 SP3 on it. I'm usin SSR2013 60-days trial version. Tha clone would not boot and stucks ...
Forum Discussion by toomast | 06 Aug 2013 | 1 comment