Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I am running SSR2013 on a Windows2012R2 server trying to back up the two local drives to a NAS device with a shadow copy to a USB drive but it costantly fails with the ...
Forum Discussion by Hactar40 | 08 Jul 2015 | 4 comments
I need a solution Olás amigos. Preciso de uma ajuda. Em meu servidor o ponto de recuperação foi perdido e o backup todo está em formato *.fbf Como restauro esses arquivos de ...
Forum Discussion by Welson | 29 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Olás amigos. Preciso de uma ajuda. Em meu servidor o ponto de recuperação foi perdido e o backup todo está em formato *.fbf Como restauro esses arquivos de ...
Forum Discussion by Welson | 29 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Hey guys, We currently have 2Gig set up through NIC teaming for our backup exec setup.When we have backups running, it barely reaches 35-40% of the bandwith.  ...
Forum Discussion by MkElite | 22 May 2015 | 8 comments
I need a solution Hi Experts, I'm using Windows Server 2008 R2 Ent, 64bits and Symantec Backup Exec 2010 R3. One of my backup jobs for system state has been failing with ...
Forum Discussion by Blue Light | 22 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hello Everyone, Currently we have a server 2008 64bit server with BE 2014 which was upgrade from 2012 and for some strange reason I keep getting this particular ...
Forum Discussion by Vdang | 06 Mar 2015 | 17 comments
I need a solution Hello All i have a problem with one home user using SSR 2013.We have a policy for home users to execute a backup job at 12:45 each day to an external HDD. it works ...
Forum Discussion by x3d0sx | 02 Mar 2015 | 9 comments
I need a solution Symantec System Recovery 11 (10.0.1.41704) stops with the following error: Following error seen (always) when running My Documents backup. -Snapshot error ...
Forum Discussion by VSunil | 19 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution I have an older 2003 server that we are pushing to be upgraded but client has so far withheld doing so.  Recently we changed their backup scheme when the old tape ...
This issue has been solved
Forum Discussion by CyberPinhead | 04 Feb 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, I installed Symantec System Recovery backed up my system. It produced a file\folder package as seen in the attachment (capture001.png). I then ...
Forum Discussion by ambidexterous | 21 Jan 2015 | 9 comments