Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Hello! We are using Wise Installmaster 8.14 for our packaging and now I need to reinstall it. I have the serial number but not the installation files. Is there ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shakazed | 06 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Hi... I need to create ONE MSI using WISE. The parent l MSI is depended on another MSI, so I need to run the second MSI within the parental MSI. What is the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NetRock | 09 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution Hi, Using WISE, I have created a MSI for Windows 7 32bits.I have custom actions that are calling binaries (complied to support 32bits). What is the best ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NetRock | 07 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution I'm using Wise InstallBuilder Ver 7.03, and as a result of a disk crash have lost my script files. I have only been able to recover a *.WSM file, and not a *.WSE. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by hobiejunkie | 07 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hi... Trying to create a MSI Installer in WISE to install files according to computer name. So the layout for [installdir] varies as per different computer name. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NetRock | 27 May 2014 | 3 comments
I need a solution Is there any way to get a copy of the Wise Installation 9.02 installation binary? We have misplaced the binary that we downloaded from the orginal Wise website. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by humbyd | 19 Mar 2014 | 1 comment
I need a solution Hello, I have a problem with my Wise Installation Studio 7.4: I use WiseScript based custom actions. If I get a windows installer property there I loose ...
This issue has been solved
Forum Discussion by abo56 | 17 Jan 2014 | 5 comments
I need a solution Hello, I'm using Wise Installation Studio V7.4.0.214. I try to read a Japanese string from an ini file encoded in UTF-8. But the characters are scrambled. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by abo56 | 07 Jan 2014 | 6 comments
I need a solution Hi all I need to find a tool to edit old WSE-scripts. What tool would you recommend? Purchasing an entire WPS-suite is probably to expensive. I just need ...
This issue has been solved
Forum Discussion by chr@kmd.dk | 09 Dec 2013 | 6 comments
I need a solution Hi there, Without going into too much detail, is it possible using wise script to do a simple find and replace in a variable? So for example, I have a variable ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Paul1977 | 06 Nov 2013 | 3 comments