Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution SELFHEALING : 1) I creat Feature 1 , Feature 2, feature 3 and sub feature4 of feature 3.     So in this stage. Is there any missmatch in Feature 4 , Is it self ...
Forum Discussion by Sanjeevi | 10 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution We are currently running Wise Package Studio 8.0 but need to move the application and the database to new servers. Our current server OS is 2003 and the database is ...
Forum Discussion by Greg Englund | 07 Apr 2014 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hello all, If any of you are thinking about replacing WPS then Symantec's recommendation will usually be Flexera's ...
Forum Discussion by SK | 05 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution I have a INI file I need to edit with a Wise Script but the section name I need to edit has a % in the name.  Wise is looking for a variable with this name, how do I ...
Forum Discussion by jmack123 | 02 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Is there any way to get a copy of the Wise Installation 9.02 installation binary? We have misplaced the binary that we downloaded from the orginal Wise website. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by humbyd | 23 Mar 2014 | 1 comment
I need a solution I'm trying to tweak an install we have in Wise on my XP machine before they take it away from me.  I'm not an installer and was handed this job as a result ...
Forum Discussion by pbishop | 13 Feb 2014 | 4 comments
I need a solution I am using WiseScript Package Editor in Wise Installation Studio 7.0. I want to launch an uninstall survey page ( http://www.datanumen.com/uninstall/survey.htm ) ...
Forum Discussion by chcw | 01 Feb 2014 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hello all, Could you please answer the following questions:   1.  What edition of WPS are you using? 2.  Are you ...
Forum Discussion by SK | 17 Jan 2014 | 11 comments
I need a solution Hello,   I have a problem with my Wise Installation Studio 7.4: I use WiseScript based custom actions. If I get a windows installer property there I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by abo56 | 19 Jan 2014 | 5 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi there, whilst at work today I've been recreating one of our MSI's from Wise into Install Shield 2013 through Visual ...
Forum Discussion by Paul1977 | 13 Jan 2014 | 3 comments