Video Screencast Help

Search

Search results

Issue Symantec System Recovery 2013 - The status in the tray icon is blank, not able to see if backup/restore was successful or not. A green check mark in the tray icon is also not visible.   ...
Article by MaXi KiNg | 09 Oct 2013 | 1 comment
I need a solution I am getting Error E1AD78A5 when attempting to setup a new backup using Symantec System Recovery 2011 Desktop Edition, 10.0.1.41704 The exact error screen is:  ...
Forum Discussion by Kruug | 06 Feb 2013 | 7 comments
I need a solution We are running a mix of 400 physical & virutal servers in my production environment. SSR2011 Vmware4.1 A need has recently been identified to allow ...
Forum Discussion by Ronin14 | 31 Jan 2013 | 3 comments
I need a solution I created a backup of my Dell Optiplex 390 and there are 3 total files. A Dell File, A Recovery File, and the C Drive. When I boot into the SSR 2011 I am clicking ...
Forum Discussion by caughron01 | 16 Jan 2013 | 21 comments
I need a solution Hi, We are using the following:- 1. SRS 2011. 2. SRS Recovery Disk 2011. 3. Windows 2008 R2 (64bit). Now, We have successfully backed up the disk ...
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 14 Jan 2013 | 15 comments
I need a solution   I'm reading the System Recovery's manual. I can't understand the sense of the list of extention of files and folders in default options (task ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jpmichelino | 12 Dec 2012 | 2 comments
I need a solution Hi Symantec, Which version can I install to protect the Windows 8 64 bit workstation ? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by John Santana | 27 Nov 2012 | 5 comments
I need a solution Friends; One of our customer requested to implement SSR 2011 as an image backup for application & database servers. our POC was succesfull for some test ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Parkar | 13 Oct 2012 | 10 comments
I need a solution We have a five node Hyper-V cluster with several cluster shared volumes. We are backing up the VMs through the Backup Exec 2010 R3 Hyper-V Agent. I'm now looking ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SSB WIND SYSTEMS | 04 Sep 2012 | 3 comments
I need a solution Hello - I have two windows 7 machines. I have Symantec System Recovery installed and running on one machine, with backups configured to a USB attached RD 1000.  I have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by hoemee | 25 Aug 2012 | 12 comments