Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Ok so we want to hide the tray icon for SSR 2011 as we manage it all via Altiris 7.1. When you setup a machine for backups it will not start automatically and our ...
Forum Discussion by TeleFragger | 20 Mar 2013 | 10 comments
I need a solution Ok did a search and didnt find it.. We are starting go get SSR 2011 (yes will do 2013 later).. some of our test machines are looking good. We have a vendor box ...
Forum Discussion by TeleFragger | 05 Mar 2013 | 2 comments
I need a solution Ok so we are going to implement SSR at our various sites. I want to be able to create automation reports that will target specific people for their sites on their ...
This issue has been solved
Forum Discussion by TeleFragger | 06 Feb 2013 | 5 comments
I need a solution Ok so I setup our dev and test environment and had them running for a while.. got the go ahead to do production.. got it all squared away and not sure for the life of ...
Forum Discussion by TeleFragger | 09 Jan 2013 | 4 comments
I need a solution Ok so i have played around with SSR 2011 imaging to same machine to death... apps, apps with profiles, hardware, nic with static ip and all this works great...   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by TeleFragger | 18 Sep 2012 | 3 comments
I need a solution Ok so figured i would post this here as i added it to my other thread. Figured it should be a new topic.. Ok so I have SMP 7.1 SP2 installed and fully functional ...
This issue has been solved
Forum Discussion by TeleFragger | 14 Jun 2012 | 2 comments
I need a solution Ok I have SMP 7.1 SP2 installed with SSR 2011 installed. On my client machine i have the agents setup and confugured. In addition I have my destination ...
This issue has been solved
Forum Discussion by TeleFragger | 05 Jun 2012 | 5 comments