Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution hello; I have a Symantec LiveUpdate adminitrator 2.3.1 server ; I want to download and distribute the product in ...
Forum Discussion by SMahieddine11 | 30 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution Hey guys, How can we do this? I'm aware of the Group Update Provider setting to limit the bandwidth. But what if there's no Group Update Provider? Just ...
Forum Discussion by d4ry1 | 30 Jun 2015 | 14 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi , I have a old version server so i am going to reinstall the os and SEPM server i have taken the database backup so if i will ...
Forum Discussion by Amit rai | 30 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, I am upgrading the SEP Manager to 12.1.6 and getting enable "There are clients with XP or 2003 Operating Sysmtem installed have been detected. Please ...
This issue has been solved
Forum Discussion by KK_4984 | 30 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution bonjour; j'ai un serveur liveUpdate adminitrator Symantec 2.3.1; je veux télécharger et distribuer produit SEP 12.1RU4; au début le téléchargement echoue ...
Forum Discussion by SMahieddine11 | 30 Jun 2015 | 2 comments
Currently there is only a setting between GUP and SEPM . It would help to be able to configure bandwidth between  a GUP and a group of clients that has a really slow link,   (Security, 12.x, Endpoint Protection (AntiVirus), Agents, Basics, Best ...
Idea by ThaveshinP | 30 Jun 2015 | 0 comments
I like the idea that I can start using the power eraser remotely on machines. However , wouldnt it perhaps be helpful to add an option that should an action fail (either clean or quarantine) that the power eraser should start automatically and return ...
Idea by ThaveshinP | 30 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution Does SEPM have to the functionality to set the bandwidth between the GUP and clients. Currently when you setup a GUP you can set the bandwidth between the SEPM and GUP ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 30 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution We just recently upgraded our SEPM from RU4 to RU6 on the lab environment. I noticed that under the Admin >> Servers >> SEPM server >> server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 30 Jun 2015 | 8 comments
I need a solution Hell All, Checking the status of the system in SEPM,one of the client showing Yellow arrow mark showing for the clinet system in SEPM.But same system is updated ...
Forum Discussion by srgurura@in.ibm.com | 30 Jun 2015 | 4 comments