Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution  I have recently started deploying SEP 12.1.2 MP1 to some workstations from the SEPM console. I have only deployed to about 6 PCs so far and there seems to be issues ...
This issue has been solved
Forum Discussion by valley_girl1919 | 16 May 2013 | 3 comments
I need a solution We have SEP 12.1.2 MP1 installed on the server with the SEP manager. I was looking in the SEP Manager folder in program files on the server SEPM is installed on and ...
Forum Discussion by valley_girl1919 | 01 May 2013 | 3 comments
I need a solution  We are using SEP 12.1 MP1 and today when looking at the last scan times on all the clients I noticed something strange. On one of the clients it shows the last scan ...
Forum Discussion by valley_girl1919 | 25 Oct 2012 | 3 comments
I need a solution  Hi! We are on version 12.1 RU1 for Symantec Endpoint Protection. I have three different client groups set up within the SEP Management console. Each group has ...
Forum Discussion by valley_girl1919 | 07 Aug 2012 | 2 comments
I need a solution  I recently upgraded the SEPM 12.1 console to RU1. I have tested the latest version on a test group and everything is working fine, now I want to create an install ...
Forum Discussion by valley_girl1919 | 12 Mar 2012 | 5 comments
I need a solution We use SEPM 12.1 to manage all 60 of our clients where I work. It seems to work well for the most part, but there are a couple of workstations that always seem to not ...
Forum Discussion by valley_girl1919 | 29 Dec 2011 | 2 comments
I need a solution  The SEPM Console is version 12.1. the issue I am having is with only one client. I had to set up this workstation for a new user and when deploying the sep install ...
Forum Discussion by valley_girl1919 | 23 Nov 2011 | 7 comments
I need a solution  Hi! We recently started using GFI LANguard software on our network to update and check all our workstations everyday. Since we have started using this software I have ...
Forum Discussion by valley_girl1919 | 22 Nov 2011 | 2 comments
I need a solution I have a few workstations that are not on our domain therefore are not managed by the SEPM console, so we have the sep 12.1 .exe installed, but I was wondering is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by valley_girl1919 | 21 Oct 2011 | 2 comments
I need a solution  Hi! I am kind of stuck on something and need any advice that can be given. What I want to do is create a policy in SEP management console that disables the use of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by valley_girl1919 | 04 Nov 2011 | 4 comments