Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Hello. I ran in to a recent issue where my SEPM was not update automatically and the definitions became about 2 weeks out of date. After trying to clear out all virus ...
Forum Discussion by Velocity2089 | 02 Mar 2014 | 11 comments
I need a solution Hello. I've been doing some minior changes to our Symantec install in regards to the policy. I made one small change on the primary policy, disabling the Outlook ...
Forum Discussion by Velocity2089 | 10 Jan 2014 | 14 comments
I need a solution Hello everyone. I'm trying to find out what Symantec's equivalent to Malwarebytes would be. I've heard that it's Symantec Web Gateway but I just ...
Forum Discussion by Velocity2089 | 09 Jan 2014 | 3 comments
I need a solution Hello. We recently built out a new server to host our Symantec EP database and everything went well by using the replicate option > then disabling the services on ...
Forum Discussion by Velocity2089 | 21 Jun 2013 | 4 comments
I need a solution Hello. I have a user that previously had 12.1.1 installed, performed a system restore, I believe corrupted the SEP installation, and I have had trouble re-installing ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Velocity2089 | 19 Mar 2013 | 19 comments
I need a solution Can someone tell me if on a 12.1. RU1 Manager if you can deploy a 12.1 RU2 installation package from it? Or can you only deploy the RU2 package from an RU2 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Velocity2089 | 14 Jan 2013 | 5 comments
I need a solution Hello. I'm doing some testing with Symantec's latest release 12.1.2 (RU2) to ensure it's functionality with Windows 8. Can a management console still on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Velocity2089 | 11 Jan 2013 | 8 comments
I need a solution So I'm working on upgrading to Symantec 12.1 but during the image process the image keeps coming out with a duplicate hardware ID even after it is removed in the ...
Forum Discussion by Velocity2089 | 04 Jan 2012 | 8 comments
I need a solution So right now I've  been testing the Symantec 12.1 RU1 version in our environment which currently has 11.0.7. Everything has been fine but after imaging a 2 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Velocity2089 | 27 Dec 2011 | 4 comments