Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi Symantec, just been trying to get the VIP Access client working with Linux Mint. I'm using 'WINE' to run the installer which seems to work fine. ...
Forum Discussion by nherriot | 26 Aug 2015 | 0 comments
I need a solution Gents,  Could You provide me an addvice how to use an Outlook 2010 program after my company started using a Symantec VIP Access system? Is there any pluging ...
Forum Discussion by Janki | 07 Aug 2015 | 0 comments
I need a solution Hi Example of "VIP_UserServices.pdf" mention, we need set system variable for keystore before calling the VIP API, e.g; public class ...
Forum Discussion by songjing | 05 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution Hi I notice the user service only allow query a single user info.  Is that any web service api I can use to retrieve back list of users? p/s: I tried to ...
Forum Discussion by songjing | 26 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hi I follow VIP's "User Services Developer's Guide" to create java sample app. QueryServiceStub queryServiceStub = new ...
Forum Discussion by songjing | 25 Mar 2015 | 5 comments
I need a solution I've seen several references to Symantec VIP 3rd party integration with IBM Tivoli Access Manager (ITAM). I'd like to know more about what the integration ...
Forum Discussion by mcraghead | 06 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution The organization that I am working with is currently expanding the number of users that will be required to use Symantec VIP credentials. At this time, mostly desktop ...
Forum Discussion by mcraghead | 06 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hello all. We are a Health Care software provider that provides Electronic Prescription Services. We have been looking into using Symantec VIP to (two factor) ...
Forum Discussion by sslavin | 28 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution I'm trying to use VIP 2.1.1 2.1.1.34, on Windows 7 64bits Each time I try to open it, the following error appears in a pop-up window: [Window Title] ...
Forum Discussion by clemensanchez | 17 Sep 2014 | 0 comments
I need a solution I am getting a 'Response is not well formed XML' exception while trying to use the Validate API. In particular the Validate function returns this error when ...
Forum Discussion by hashaxe | 22 Jun 2014 | 0 comments