Video Screencast Help
Protect Your POS Environment Against Retail Data Breaches. Learn More.

Search

Search results

I need a solution Hello, I am quite new to using backup exec 2012 with the idea of DLM and need some questions answered (i.e. my setup confirmed) Some history: Currently, we ...
This issue has been solved
Forum Discussion by LegAEI | 06 Mar 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, I am working with a server with Solaris 8 and Veritas Volume Manager. The server has the /usr encapsulated and as read only. I don't know how to remount it ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Lopez Diaz | 25 Feb 2014 | 4 comments
I need a solution How can I configure mail alert for exchange server backups status with following details Exchange server name along with the storage group detail as I need to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by san28 | 22 Oct 2013 | 5 comments
I need a solution Hi, We have the following infra. Backup Exec 2010 R2 on Windows 2003 Ent. SP2 (32bit). As Master and Media server RALUS of BE 2010 R3 installed on RHEL 5.4 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 27 Sep 2013 | 3 comments
I need a solution Can Anyone Please tell me communication port number of SEPM and SEP Which they do communiction !! :(   Thnx and Regard Gautam Hiwale ...
This issue has been solved
Forum Discussion by gautamhiwale | 06 Jul 2013 | 5 comments
I need a solution According to this article: http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH102256 When I insert a media onto a CD/DVD/BD optical ...
This issue has been solved
Forum Discussion by fastleo | 08 Jan 2013 | 1 comment
I need a solution Hi.  We have users who receive delegation to other users emails.  Our domain policy is vaulting the emails after 90 days.  When the user goes into the vaulted emails ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mbutler99 | 20 Dec 2012 | 1 comment
I need a solution Does Backup Exec 2010R3's encryption meet the NIST 800-111 Standards? If so, are there any specific configurations I need to do to set this up? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SynBackups | 15 Oct 2012 | 2 comments
I need a solution Hi sir        now i have a problem with EV 2007 and NetApp Filer , my environment as following         EV and NBU install on the same server : Windows 2003 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by arthurkuo@inpro... | 08 Oct 2012 | 9 comments
I need a solution Hello people There is a process called igfxpers.exe consuming too my memory what would that be? is virus? thank you ...
This issue has been solved
Forum Discussion by StevenN | 05 Sep 2012 | 2 comments