Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution i've changed and updated my password on the Windows Server and this same account was running the BE services.  i've tried to reset the logon account with the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by swixt | 16 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Detailed information is as follows: 07/14/2014 10:25:33 - vault waiting for session ID lock  07/14/2014 10:25:33 - vault session ID lock acquired  07/14/2014 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by garylgq | 13 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hi   We were backing exchange and system state ok till around 2 weeks ago.   It started failing with error Backup- OPTICSBS2008 - AOFO: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lukaszm | 20 Jun 2014 | 4 comments
I need a solution This is a follow up from this discussion:  https://www-secure.symantec.com/connect/forums/duplicate-secondary-image-cas-directly-attached-tape-library With ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jan.villeres | 11 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution What are the minimum permissions needed for Backup Exec to run.  The Backup Exec service account is currently an Enterprise Admin and that seems way too high.  But ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jpawlicki | 24 Apr 2014 | 6 comments
I need a solution Having problem with storage. Symantec report storage is full. However, when viewing the job history memory should be enough.  Please tell me how to solve it. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by oxotnik | 14 Apr 2014 | 10 comments
I need a solution I am unable to run Backup Exec through Vcenter and backup machines that are virtual and physical. If I add the IP addresses and setup the backups individually, they ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ncava001 | 26 Mar 2014 | 4 comments
I need a solution I've bough two appliance 3600 in the last days,  acutally i backup my production environement in the appliance_1 , i need to copy the jobs to the appliance_2, how ...
This issue has been solved
Forum Discussion by hhoyos | 23 Feb 2014 | 2 comments
I need a solution Hello! I have been searching alot and found several articles about the Backup Exec's maximum path limits for BE 2010 and newer versions. I keep running ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jukka_H | 12 Feb 2014 | 4 comments
I need a solution Hi There, I am having issues getting backup exec to backup my hyper-v 2012 R2 Server (core version not full install of windows) On previous versions it works ...
This issue has been solved
Forum Discussion by timjeens1 | 03 Jan 2014 | 3 comments