Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello, i ve some strange error, first my windows update on the server stops working. see here  ...
Forum Discussion by qwerq | 21 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hi there, Using the BE appliance 3600 R2 2012, is it possible to customize the time to run the automatic update in the web console, as shown in the screen shot? ...
Forum Discussion by JPoon | 19 May 2015 | 6 comments
I need a solution I have checked the symantec backup exec with most of the options and gathered many information to make a backup strategy.  i plan to use the Partition insted of Media. ...
Forum Discussion by Mohamed Anushath | 14 May 2015 | 9 comments
I need a solution Hello, just some quick ones. 1. As captioned, is the new BE 15 applicable to 3600 appliance? 2. If not, for BE 2014 upgrade, is it seamless? (all backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JPoon | 12 May 2015 | 2 comments
I need a solution I setup my 3600 to backup a server full / Incrim for a few months just to dedupe  locally now a tape is being required so I installed a quantum ulta 5 half height tape ...
Forum Discussion by vaux5566 | 07 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hey guys, I am having an interesting problem with one of my backups that has been quite frustrating lately. Just to give you a rundown of our setup: I have a Backup ...
Forum Discussion by WTyndall | 06 May 2015 | 3 comments
According to BE technotes, I cannot get GRT backups for my VMware guests running Windows when my BE appliance is not equal to or greater than the guest O/S.  So when will the 3600 appliance be upgraded to Windows 2012 R2?  And what will we have to do to ...
Idea by 293201847 | 27 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Hi Experts, I'm using Windows Server 2008 R2 Ent, 64bits and Symantec Backup Exec 2010 R3. One of my backup jobs for system state has been failing with ...
Forum Discussion by Blue Light | 22 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hi Community,  Just looking to get some help with a server I am currently installing Backup Exec 2014 on. It is a Windows '03 server that we recently ...
Forum Discussion by Scruffy | 09 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution Hi all,  I'm running Backup Exec 14.1 on Windows 2008 Server 64bit and have a problem with backups failing. When the tape is full, the backup task was ...
Forum Discussion by hoan.lac | 06 Apr 2015 | 4 comments