Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello I can't backup only this Vm with Backup Exec 2014 since a very long time. They are no snapshot existed in snapshot Manager. When i select ...
Forum Discussion by nfougeroux | 21 Jul 2015 | 16 comments
I need a solution New to the product and received an email with a tape error. Can anyone assist with what this error is, and any next steps solutions would be greatly appreciated ...
Forum Discussion by bdiaz726 | 20 Jul 2015 | 4 comments
I need a solution I have Backup Exec 2010 R3 setup to backup 2 Scheduled Jobs. I only want the data to be retained for 2 days and then overwrite data older than 2 days. Under Media ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lrazo | 06 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Hi Experts, I'm using Windows Server 2008 R2 Ent, 64bits and Symantec Backup Exec 2010 R3. One of my backup jobs for system state has been failing with ...
Forum Discussion by Blue Light | 22 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hi Community,  Just looking to get some help with a server I am currently installing Backup Exec 2014 on. It is a Windows '03 server that we recently ...
Forum Discussion by Scruffy | 09 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution there are some backup jobs run in Backup Exec 2012 , only two full backup jobs complete with exceptions in the lastest backup task. The credential of this backup job ...
This issue has been solved
Forum Discussion by zoujuan@mg-pen.com | 17 Mar 2015 | 8 comments
I need a solution Hi Everyone Have a problem here that's getting on my nerves! We use backup exec 12.0 that is installed on a Windows 2008 Server on our local domain. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AppleHead493 | 19 Feb 2015 | 11 comments
I need a solution I've been trying to push the Backup Exec Remote Agent upgrade but it fails with the following error. Utility Job information: Ready to upgrade from version ...
This issue has been solved
Forum Discussion by agarcia79 | 17 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hello, I am using Backup Exec 2010 R3. In the "support" tab, there are no posted tapes. In the logs, I have the following query : EXECUTE: ...
Forum Discussion by imade | 12 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi Team, can any one please expline how archacing is happening in netbackup ?. and how it is deleting data after duplication is don .means how it is deleting ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sravya | 23 Oct 2014 | 2 comments