Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello All, We do have Dell Powervault array model MD3600F over which the Exchange server luns are hosted. Backup Exec 2012 is the backup software we have in our ...
Forum Discussion by Balaji Subramanian | 08 Jun 2015 | 6 comments
I need a solution Hi all, We all know BE can receive Windows security update via the web UI. Now I have found discrepancy in the "installed updates" tab between the CAS ...
Forum Discussion by JPoon | 28 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, i ve some strange error, first my windows update on the server stops working. see here  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by qwerq | 21 May 2015 | 6 comments
I need a solution I have checked the symantec backup exec with most of the options and gathered many information to make a backup strategy.  i plan to use the Partition insted of Media. ...
Forum Discussion by Mohamed Anushath | 14 May 2015 | 9 comments
I need a solution I setup my 3600 to backup a server full / Incrim for a few months just to dedupe  locally now a tape is being required so I installed a quantum ulta 5 half height tape ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vaux5566 | 07 May 2015 | 4 comments
I need a solution Hi Experts, I'm using Windows Server 2008 R2 Ent, 64bits and Symantec Backup Exec 2010 R3. One of my backup jobs for system state has been failing with ...
Forum Discussion by Blue Light | 22 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hi Everyone Have a problem here that's getting on my nerves! We use backup exec 12.0 that is installed on a Windows 2008 Server on our local domain. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AppleHead493 | 19 Feb 2015 | 11 comments
I need a solution Hello Guys, I hope someone can answer this question for me and that is from within BE 2014 with the option to backup the database using the "Full - Back up ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Vdang | 07 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution I've been trying to push the Backup Exec Remote Agent upgrade but it fails with the following error. Utility Job information: Ready to upgrade from version ...
This issue has been solved
Forum Discussion by agarcia79 | 17 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hello, I am using Backup Exec 2010 R3. In the "support" tab, there are no posted tapes. In the logs, I have the following query : EXECUTE: ...
Forum Discussion by imade | 12 Dec 2014 | 1 comment