Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Dear community, Our backup job always hangs at the same point, please see attached screenshot. It takes hours until it continues, often the backup does not ...
Forum Discussion by FelOr | 07 Jul 2014 | 4 comments
The series of Technical White Papers we are currently publishing are updated papers on the release of Backup Exec 2014. They are designed to introduce Symantec partners and end users to key technologies and technical concepts that are associated with the ...
Article by GFK | 01 Jul 2014 | 0 comments
Twitter via #BETALK Fri, 27 June, 2014 - 11:00 - 12:00 PDT Join Symantec Backup Exec experts for a ...
Event by nisharamach | 24 Jun 2014 | 0 comments
I need a solution Hi   We were backing exchange and system state ok till around 2 weeks ago.   It started failing with error Backup- OPTICSBS2008 - AOFO: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lukaszm | 20 Jun 2014 | 4 comments
I need a solution My situation is identical to this: https://www-secure.symantec.com/connect/forums/ver... However, the "solution" has vanished. Due to some ...
Forum Discussion by halfnode | 16 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution This is a follow up from this discussion:  https://www-secure.symantec.com/connect/forums/duplicate-secondary-image-cas-directly-attached-tape-library With ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jan.villeres | 11 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,  I am using backup exec 2012 (appliance 3600), when I take the backup of a server which is windows 2003, it fails and give me the following error. - ...
Forum Discussion by adeelarifbhatti | 06 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All I've spent a few hours searching and trying different methods online to try and get our Tape Cataloge process to work. We have some LTO5 Tapes that ...
Forum Discussion by cboothe@progres... | 05 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution Recently we have installed a BE Appliance 3600 in our office and I have a question concerning its security configuration. For the 3 usable NICs (eth1 - 3), we have ...
Forum Discussion by JPoon | 26 May 2014 | 2 comments
I need a solution Hi guys,   Good morning,   I have in my environment an Windows Server 2K8 R2 with BU 2012 and SEP 12.1.4013 (I do not know exactly what it is) and my ...
Forum Discussion by RufinoBR | 19 May 2014 | 7 comments