Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Both bulletins appear to have installed through Symantec patch successfully.  Machines have been rebooted. The installed computers report shows all my test ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sally5432 | 18 Feb 2015 | 2 comments
Running PMImport 7.1.632 and not seing these - hoping they'll be released soon? http://support.microsoft.com/kb/2956079 http://support.microsoft.com/kb/2956054 http://support.microsoft.com/kb/2956075 ...
Idea by Sally5432 | 18 Feb 2015 | 4 comments
I need a solution I put a ticket in, but figured I'd post here to see if others seeing this as well or a heads up for others to look for. PM Import version 7.1.631, CMS 7.5 SP1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sally5432 | 13 Feb 2015 | 4 comments
http://support.microsoft.com/kb/2553140 Thanks! Any update on this?  It's Any update on this?  It's over a month now. MSWU-1085 MSWU-1085 Weird. Not included in my Weird. Not included in my MSWU-1085.  Guess ...
Idea by Sally5432 | 19 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution It looks like this is included with MS13-12, and even though my computer needs the update, it's not showing as vulnerable in compliance center. In the same ...
Forum Discussion by Sally5432 | 19 Sep 2014 | 12 comments
Please fix Chrome-111 32 bit command line so it installs silently.  Yes, I know customers can customize. Tried putting a ticket in but Tried putting a ticket in but can't get anywhere past 'create a case' on the portal.  bummer.   ...
Idea by Sally5432 | 16 Sep 2014 | 4 comments
We are PMImport version 7.1.561  and am not seeing these updates in remediation center to push. http://support.microsoft.com/kb/982726 http://support.microsoft.com/kb/2837600 http://support.microsoft.com/kb/2837581 ...
Idea by Sally5432 | 15 Jul 2014 | 0 comments
I tried a full PMimport - version 7.1.518 http://support.microsoft.com/kb/982726 - MSWU 431 - this is an old bulletin that gets regular updates.  I have trouble with it from time to time, I tried disabling update, deleting existing policy, ...
Idea by Sally5432 | 17 Mar 2014 | 2 comments
http://support.microsoft.com/kb/2647753  - MSWU 603 - This exists in CMS but release date is 3/2012 and windows update is showing updated released 11/2013 I tried disabling and recreating the policy and full import. Am I doing something ...
Idea by Sally5432 | 06 Mar 2014 | 1 comment
I need a solution I had a similar problem with Adobe not reporting properly, now I'm seeing it with Chrome-96. Chrome installs on clients, applicable count goes down, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sally5432 | 12 Feb 2014 | 2 comments