Video Screencast Help

Search

Search results

I pay for my client licenses and own them. As manager I allocate them to whomever I please in my networks. However, it's impossible to revoke a license when a computer is no longer part of one of my networks. Instead Symantec suggested that a new ...
Idea by nicoACU | 07 May 2015 | 0 comments
I need a solution Hi,  We did an upgrade for our Symantec Endpoint 12.1 (RU5) and when I deployed it on my computer I noticed that every time I'm working on Excel or Word it ...
Forum Discussion by Mark Victoriano | 05 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hi,  We did an upgrade for our Symantec Endpoint 12.1 (RU5) and when I deployed it on my computer I noticed that every time I'm working on Excel or Word it ...
Forum Discussion by Mark Victoriano | 05 May 2015 | 4 comments
I need a solution I use SEP 12 and the "virus and spyware protection" update only when I click on the "LiveUpdate". Why? I have more clients using the SEP and the ...
Forum Discussion by eugui | 22 Apr 2015 | 9 comments
I need a solution I want to use the symhelp, an error message pops up . OS : window 2003 Model Name HP Proliant DL380G5 Process ...
Forum Discussion by Hwan.seo | 15 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hi All. Do you have some more information except this one "http://www.symantec.com/connect/articles/one-these-things-not-others-state-anomaly-detection" ...
This issue has been solved
Forum Discussion by r_e_n_e | 14 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution I am migrating Symantec Endpoint Protection Manager (version 12.1.3001.165) from a Windows 2003 server to 2008 R2 (per article ...
Forum Discussion by tpmobley | 10 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution Hi all,  Having a little trouble with using the management console to deploy to a remote site.  I can connect to the servers and user computers fine, but the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stuartba | 12 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution Hi everyone, After I installed LUA 2.3.4, I cannot login to LUA console although port 7070 to 7073 is opened, Can anyone help me with this, Many thanks, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Minh Nguyen | 05 Feb 2015 | 10 comments
I need a solution Hi, When we query the SEP Database we are getting duplicated hostname when fetching the data. We are using below SQL command to get the report: ...
Forum Discussion by nikulay | 29 Jan 2015 | 6 comments