Video Screencast Help
Scheduled Maintenance: Symantec Connect is scheduled to be down Saturday, April 19 from 10am to 2pm Pacific Standard Time (GMT: 5pm to 9pm) for server migration and upgrades.
Please accept our apologies in advance for any inconvenience this might cause.

Search

Search results

I do not need a solution (just sharing information) Hello,   I'm trying to backup a VDI environment w/ Netbackup. I'm able of using the VIP (vmware inteligente ...
Forum Discussion by Claudio Veronezi | 03 Feb 2014 | 5 comments
I need a solution Hi! We're having at SCOM this alerts at backup time: RPC Requests High RPC Averaged Latency High   We use dedup (at client) and GRT, with ...
Forum Discussion by Regis Maciel | 17 Jan 2014 | 1 comment
I need a solution Never knew there were Never knew there were seperate steps for exchange 2013 family ;-)   Did you had chance to backup exchange 2010 by anyhow ... If so ...
Forum Discussion by malkayyal | 18 Aug 2013 | 5 comments
Dear All I would like to provide you a simple HOWTO for backing up and restoring Active Directory with Symantec NetBackup My Environment: Master / Media Server = Windows 2008 R2 64 Bit Active Directory = Windows 2008 R2 64 Bit ...
Article by Faisal Saleem | 29 Jul 2013 | 3 comments
I need a solution   Hallo, warum unterstützt die SSR 2013 GRO  die SharePoint 2010 Foundation Option nicht mehr? bei der ver. BESR 8.5 war noch alles in Ordnung, man ...
Forum Discussion by wko@emw.de | 23 May 2013 | 2 comments
Often, technology choices are often guided and decided either by wide market rumor or speculation. However, in an ever expanding and intensely competitive market, little room exists for those willing to risk large and critical infrastructure components ...
Article by rreid | 10 Apr 2013 | 0 comments
I need a solution guys trying to remove the MSDP server by following the below mentioned technote but stuck at POINT 7 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Spartacus81 | 13 Feb 2013 | 1 comment
I need a solution hi, Im Maruthi From AJAX FIORI, im trying to installing GUI but not happeing pls find attach file about problem         invaild value for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by maruthi.naik | 29 Dec 2012 | 2 comments
I need a solution Even tried Manually ejecting the Vault giving this error   ./vlteject -eject -vault Gosi_Vault_2 -sessionid 372 starting eject process.  Please wait... ...
Forum Discussion by vamsivaddi | 01 Oct 2012 | 1 comment
It is apparent to me and many others that the SMTP system in Backup Exec has been broken almost as long as I have been using it, sometime around 2005. That was probably before they were even taken over by Symantec, but the problem was able to be fixed ...
Idea by MBHB IT crew | 23 May 2012 | 2 comments