Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution hi, i am having a VCS cluster with GCO and VVR. on each node of the cluster i have a DG with an associated RVG, this RVG contains 11 data volume for Oracle ...
Forum Discussion by grigori | 28 Jul 2015 | 8 comments
I need a solution Dear Tech Gurus, Can you please review attached diagram of High availabilty for Enterprise Vault. I wanted you professionals to review it once, before I present ...
Forum Discussion by gautam verma | 22 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, I was wondering if someone has some additional information regarding how to setup my cluster... I have both VCS (inclusing Storage Foundation) and Linux ...
Forum Discussion by sanderfiers | 10 Jul 2015 | 9 comments
I need a solution heartbeat MAC address not identical after VCS fresh install on solaris Logical domain virtual server(T4-5),.Does any body has idea ? What do you mean not What ...
Forum Discussion by skmohanbe | 02 Jul 2015 | 8 comments
I need a solution I was able to set the MAC addressin LLT , but its getting changed after every server reboot, Node A  # lltstat -nvv | head -10 LLT node information:   ...
Forum Discussion by skmohanbe | 02 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Hi all, Our environment as the following: OS: redhat 6.5 VCS: VCS 6.2.1 Our server have two physical network port, namely eth0 and eth1. We do create ...
Forum Discussion by Xentar | 30 Jun 2015 | 22 comments
I need a solution Hi all, I need help to good understand attribute ForceImport. There is a table "Failure situations" in Symantec Storage Foundatio and High ...
This issue has been solved
Forum Discussion by KANSTANTSIN | 30 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution Hi, I want to create MySQL cluster using storage foundation cluster file system in RHEL environment. Is there anybody who has worked on Mysql clustering using ...
Forum Discussion by r1_abhinav | 21 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Hi,     I have installed VXVM6.0.1 SF with trial version on Solaris11.2 in VMWare workstation. While installing the installer asked to set lwp_default and stksize ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vinothtv | 13 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, I created campus cluster with 2 servers (Operating system: Windows server 2012 R2. SQL server 2012. Symantec Storage Foundation 6.1.) Service group became ...
Forum Discussion by KANSTANTSIN | 17 May 2015 | 4 comments