Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi im new to the product and the field, so really any advice would be great. where exactly do you install VOM in your SAN environment and does the SF s/w collide ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Amal Jacob John | 06 Aug 2015 | 7 comments
I need a solution hi, i am having a VCS cluster with GCO and VVR. on each node of the cluster i have a DG with an associated RVG, this RVG contains 11 data volume for Oracle ...
This issue has been solved
Forum Discussion by grigori | 28 Jul 2015 | 14 comments
I need a solution Hi there, I have a system where the cleanup script can fail/timeout and I want to execute another script if this happens. And I was wondering which can be the best ...
This issue has been solved
Forum Discussion by javierrv | 18 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution Hi,     I have installed VXVM6.0.1 SF with trial version on Solaris11.2 in VMWare workstation. While installing the installer asked to set lwp_default and stksize ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vinothtv | 13 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Yestarday, I had two drives in my storage san fail.  The san monitor reports that all the physical drives are fine. bash-2.03# vxdisk list | grep AMS AMS_WMS0_0 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Neobane | 22 May 2015 | 6 comments
I need a solution I am very new to veritas. We have AIX 7.1 server using veritas DMP. When I look at the VIO all of the virtual fibre channel adapters are logged in, but on the lpar it ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Khar3l | 10 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution We are looking at potentially using VCS for a cross site DR project and have been told by a solution provider that we can use the GCO option in VCS to allow us to have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ianbd | 21 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All, I tried to bring a SG online in a node but it's not comming online. Let me explaing the issue. We did reboot of a node aixprd001 and we found ...
This issue has been solved
Forum Discussion by prabindr | 17 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All, I am new to VCS but good in HACMP. In our environment we are using VCS-6.0, I one server we found that the SG is not moving from one node to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by prabindr | 04 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Have two servers. One has 2 Tera, but it has information, data. And the other, also has 2 Te, but empy. How can i do the replication easly, and automatic. Thanks. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sally Carin | 03 Nov 2014 | 2 comments