Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello! I have SFW version 6.0.1 and I trying to add a mirror to existing volume of 30 TB (11 TB in use) on 2Gbit iSCSI interfaces. Process took about one week ...
Forum Discussion by Anton Zavodovski | 30 Jul 2014 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information) Cluster Volume Manager (CVM) is a new feature introduced in Symantec Storage Foundation for Windows (SFW) 6.1. CVM is a new way to ...
Forum Discussion by Anand Mehta | 08 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution I would like to know whether the blue information icon that I am seeing on the passive node of a sfwha cluster will clear when a failover is initiated. The issue ...
This issue has been solved
Forum Discussion by slick | 11 Jun 2014 | 5 comments
I need a solution my linux host RHEL 6.4 , has EMC Symmetrix DMX800 luns provisioned. 2 HBA ports are seeing luns on the 2 array ports , thus making it 4 paths per lun. Instead OS ...
Forum Discussion by user90210 | 26 May 2014 | 8 comments
I need a solution Hello, I have a two node failover cluster which is running SQL Server 2008R2. The OS on the nodes is Server 2008 R2, and we are utilizing Veritas Storage ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Balthier35 | 02 May 2014 | 5 comments
Red Hat hosted webcast Fri, 21 March, 2014 - 8:00 - 9:00 PDT     Disaster ...
Event by S_D | 14 Mar 2014 | 0 comments
I do not need a solution (just sharing information) The following Virtual Business Services (VBS) features are available in the 6.1 release: VBS can remain operational in spite ...
Forum Discussion by Jaydeep_Noolkar | 13 Mar 2014 | 0 comments
Saw the trailer, checked out the full video? Now you've got the behind-the-scenes, techincal background of DataCane - When the bits hit the fan! Watch how all the pieces came together and see the technology at work in this full-length behind ...
Video by Arun Balakrishnan | 26 Feb 2014 | 0 comments
I need a solution Hello All, I'm working through a complex implementation and have hit a couple of snags along the way. Maybe people have worked on verious bits along the way ...
This issue has been solved
Forum Discussion by digitalnomadil | 20 Feb 2014 | 1 comment
I need a solution Hi Folks, Can you clarify my understandinging? I have added an extra disk into a server, however when I view it from mylittleexpensiveserver02 I get a ...
Forum Discussion by SherbertPunt | 18 Feb 2014 | 4 comments