Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi im new to the product and the field, so really any advice would be great. where exactly do you install VOM in your SAN environment and does the SF s/w collide ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Amal Jacob John | 06 Aug 2015 | 7 comments
I need a solution hi, i am having a VCS cluster with GCO and VVR. on each node of the cluster i have a DG with an associated RVG, this RVG contains 11 data volume for Oracle ...
This issue has been solved
Forum Discussion by grigori | 28 Jul 2015 | 14 comments
I need a solution I was able to set the MAC addressin LLT , but its getting changed after every server reboot, Node A  # lltstat -nvv | head -10 LLT node information:   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by skmohanbe | 02 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Hi all, I need help to good understand attribute ForceImport. There is a table "Failure situations" in Symantec Storage Foundatio and High ...
This issue has been solved
Forum Discussion by KANSTANTSIN | 30 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution Hi, Soma information: 1)Operating system: Windows server 2012 R2. 2)SQL server 2012. 3)Symantec Storage Foundation 6.1. 4)I want use Active-Active solution. I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by KANSTANTSIN | 16 May 2015 | 4 comments
I need a solution Hello, we are doing some failure tests for a customer. We have VCS 6.2 running on solaris 10. We have an Oracle database and of course the listener associated ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Laszlo Budai | 30 Mar 2015 | 5 comments
I need a solution I am very new to veritas. We have AIX 7.1 server using veritas DMP. When I look at the VIO all of the virtual fibre channel adapters are logged in, but on the lpar it ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Khar3l | 10 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution I have a three-node cluster configuration: vcs1, vcs2, vcs3.  Using three ISCSI disks (by SCST iscsi target simulator) as fendg.  # vxfenadm   -d I/O Fencing ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jamesb_china | 12 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hi All, I tried to bring a SG online in a node but it's not comming online. Let me explaing the issue. We did reboot of a node aixprd001 and we found ...
This issue has been solved
Forum Discussion by prabindr | 17 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All, I configured my application in VCS and when i try to online the service, its actually online the service( I could check via service status command), but ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jagathe | 11 Dec 2014 | 3 comments