Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I've been having problems getting file exclusions to work properly. This has occured on multiple different OS types, suggesting this is a layer 8 problem :) ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cgoliver | 20 Aug 2012 | 12 comments
I need a solution Hello, We are working a problem (error 25 "cannot connect on socket) with our DMZ esx hosts. They both fail during, what I refer to as stage one. The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cgoliver | 02 Mar 2012 | 6 comments
I need a solution I've added an AdvancedDisk pool to a media server and now I want to add the stu, but the master server does not see the dp. Do I need to bounce the services on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cgoliver | 02 Aug 2011 | 1 comment
I need a solution Hello, Does anyone know if the Hitachi AMS 2500 is compatible with NetBackup? Chris 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cgoliver | 05 May 2011 | 3 comments
I need a solution I'm running NetBackup 7 and write all my backups to a Data Domain disk appliance. Currently we use Vault to duplicate to tape.  I'm getting ready to setup ...
Forum Discussion by jacksors | 18 Aug 2010 | 8 comments
Columbus, OH Fri, 11 December, 2009 - 3:00 - 7:00 PST Come see a live demo of NetBackup 7.0!  ...
Event by AndyN | 24 Nov 2009 | 0 comments
Add information to Job Details indicating it is scanning images as it prepares reports. During Vault process, it ejects selected tapes then scan images as it prepares reports. Here is my current vault: 09/24/2009 09:22:20 - Media Ejected from ...
Idea by David McMullin | 24 Sep 2009 | 0 comments
We have a pool for infinite backups for legal requirements, we do not need to vault them until they are full. My idea is to allow a vault option to select by tape status, so we could set to vault only after they are full. Currently we can select by: ...
Idea by David McMullin | 24 Sep 2009 | 0 comments
Dublin, OH Tue, 10 November, 2009 - 4:30 - 7:30 PST Join us at our next Columbus Storage & ...
Event by AndyN | 24 Aug 2009 | 1 comment
I need a solution I am at 6.5.3.1 NetBackup Enterprise, running on Solaris 10, backing up a mixture of windows and unix clients, as well as several database agents. All my backups ...
This issue has been solved
Forum Discussion by David McMullin | 13 Aug 2009 | 3 comments