Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

It would be great to add this as a supported configuration.  (Backup and Recovery, 7.1.x and Earlier, 7.5, 7.6, NetBackup, NetBackup Appliances) () It would be great to add this as a supported configuration.  Symantec,7.1.x and ...
Idea by musselli | 17 Oct 2014 | 0 comments
I need a solution Hi All,  My Oracle backups failing with error as below. Please help me with the workaround. Starting Control File and SPFILE Autobackup at 14.10.2014 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nayabsk | 13 Oct 2014 | 22 comments
I need a solution Hi All, May i kknow the reason why my tape drives showing UP to one media server and for other server  i can see the same drive showing DOWN?? Thanks, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nayabsk | 12 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All, I am having a hard time in understanding how my Tape Library connected to all my Master and Media servers and how many tape drives each mapped to Media or ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nayabsk | 11 Oct 2014 | 15 comments
I need a solution Hi All, I am facing error while changing the drive name as below. But I have no drive with same name . Please help me to fix this. Thanks, Nayab ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nayabsk | 08 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All, This might sound strange or is this was faced by someone ?? , We did a reboot last friday and after the reboot i can see all the Oracle Policy type changed ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nayabsk | 07 Oct 2014 | 11 comments
I need a solution Hi All, We have a drive replaced and was trying to replace the drive but i wam getting the error below , Can anybody help me to fix it please. zsswmasb1:~ # ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nayabsk | 02 Oct 2014 | 15 comments
I need a solution Hi All, One of my RMAN backups failing with error 71 stating none of the files in the file list But sometimes it was successful , Can please help to troubleshoot ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nayabsk | 29 Sep 2014 | 9 comments
I need a solution I have a problem with granular restore. We have NetBackup 7.1.0.4 on Windows 2008 R2 We make a GRT enabled backup from our Exchange 2010 DAG to Disk. After ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Funghi | 04 Jun 2014 | 11 comments
I need a solution Hi All, We had total of 18 drives 9 per site and now i can see only 7 drives per site which total of 14 drives , recently our OS team did some H/W refresh which ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nayabsk | 21 Apr 2014 | 4 comments