Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi All, Backup in one of my recently installed client server is getting failed continuously with error code:59. Here is detail log: 03/26/2015 21:42:01 - ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sushant30 | 27 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hi All, I am trying to install netbackup client on one of my solaris client. It failed showing below error: Software installation on bmcbest1v-nb failed. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sushant30 | 13 Mar 2015 | 6 comments
I need a solution Hi all, We have an existing Symantec Netbackup Master and Media server running on Sun Solaris environment.  Can it be used to backup our windows environments and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by symanuser | 12 Mar 2015 | 6 comments
I need a solution Hi Guys, I have a problems: Intermittent connectivity lost with the server. Please veirfy services or daemons are up and re-try the last operation. Server-side ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nhaydu81 | 06 Mar 2015 | 8 comments
I need a solution Dear All, I've facing a problem with the title above. I remove a tape media 1151L3 and add a new tape media 1160L3 on that slot. Then I perform ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tauhid | 04 Mar 2015 | 9 comments
I need a solution Hi! Our client availed 10 licenses/tb of symantec netbackup platform data protection optimization addon 7.5 xplat 1 frontend TB renewal essential 12 months express ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nbuengr | 03 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution We may have to rebuild our 7.1 master server. We have 7.1 license keys with exception of our Vault option, which is for 6.5. Will we still be able to use it? As I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by flippinmango24 | 02 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution Hi guys. Do you know if Windows 2012 is supported on NetBackup 7.0? We have an old backup server running this version and we would like to add some Windows 2012 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Eduardo Cunha | 27 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution I was wondering what needs to be selected in the backup Selection of a policy to only get the Operating system and Installed Apps in the event that we have to do a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by curcloin | 24 Feb 2015 | 7 comments
I need a solution Hi People I have problem with one restore, others restore run well. The error is 20/02/2015 18:53:49 - begin Restore 20/02/2015 18:53:52 - number of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Wolaf25 | 20 Feb 2015 | 6 comments