Video Screencast Help

Search

Search results

Mr.
(Backup and Recovery, 7.1.x and Earlier, 7.5, 7.6, NetBackup, OpsCenter) () Symantec,7.1.x and Earlier,7.5,7.6,NetBackup,OpsCenter NBU ...
Idea by vthirukumaran | 25 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution Hi,  I have witnessed this of for the first time. I am trying to restore one SQL DB using Netbackup SQL Client. While browsing for the available backup is Restore ...
Forum Discussion by rk1074 | 24 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution Hello All, Can some one has any solution on this, I can see that the drives are busy with another backup. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sachii | 24 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Hi folks, My system, which sole purpose in life is for importing and duplicating LTO2 tapes to LTO6, is failing to import any tapes. I've successfully been ...
Forum Discussion by SteveDown | 24 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, We are using Symantic netbackup6.5.6 in ourr envirement for backing up windows and UNIX  machines. I am newto netbackup.I want to know step by step ...
Forum Discussion by ankushkalra | 23 Jun 2015 | 6 comments
I need a solution Hi All,  I need your help and suggestion on taking backups to NAS drive which is connect to network. I checked with my Windows admin and it is not possible to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Vishnuaabe | 23 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Hi Guys, I'm configuring a  new Master server  (Netbackup 7.1 ) in Windows 2008 .  The problem I'm facing is after installing netbackup in windows 2008 , ...
Forum Discussion by Being human | 22 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution Some medias in my 7.1.0.4 Netbackup environment have Data Expiration and Time Assigned filed empty with Robot Type as NONE means these are scratch medias but these are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ROHIT KUMAR AGARWAL | 21 Jun 2015 | 6 comments
I need a solution Hello all, Is there any way to find the expiration date of those media which is not in library (or sent offsite). 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sachii | 20 Jun 2015 | 7 comments
I need a solution Hi, I need to read and restore information from LTO3 tapes using LTO4 or LTO5. Is this possible?? The netbackup version is 7.0.1 Please help me with this, I ...
Forum Discussion by Andres-Satelite | 19 Jun 2015 | 2 comments