Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello, I am trying to do a restore from an LTO4 tape with a Quantum i2k .The backup was written with this library and media server 4 years ago but now doing a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by PachiPachi | 21 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, I have just received a replacement work PC, I installed the Remote Admin Console as before but find that a number of Netbackup commands fail due to an ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Alun | 21 May 2015 | 2 comments
I need a solution HI All, Master server: Solaris 10 ,NB 7.5.0.6 I tried to move media to another pool, but the media is assigned and hence unable to do so. I tried ...
This issue has been solved
Forum Discussion by prakash sharma | 20 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hi All , Netbackup is not able to detect tape drive , below is output of scan command :-  But I am Able to see the tape drive and medium changer in device ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NikitaC | 19 May 2015 | 21 comments
I need a solution Hi All , We are going to do data migration form location A(source) to location B(destination).Now we have netbackup master servers at both location . We are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vinrocks | 18 May 2015 | 8 comments
I need a solution Unable run any Netbackup command from a Solaris client & its working fine for similar clients. Here is the error: bash-3.2$ ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bharath Achar | 17 May 2015 | 10 comments
I need a solution hi all i have below queries 1...can i do a single file restore in case of a vm backup? if yes, what settings needs to be done 2...where to enable symantec v ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shashi0621 | 17 May 2015 | 9 comments
I need a solution Hi All, Master server - windows server 2008 NBU 7.5  One of the client backup started to fail with error "could not set user id for process(31)".. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Dharsana | 12 May 2015 | 8 comments
I need a solution Environment NBU version = 7.5.0.7 OS = Windows2008R2 Deduplication = Enabled Agenda/Problem Deduplication is running fine. We need to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Zahid.Haseeb | 07 May 2015 | 12 comments
I need a solution Hi All, We are planning to upgrade our Data Domain OS version from 5.4.4.2 to 5.4.5. Our current netbackup version is 7.5.0.7. Could some please let me ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sriharishkandula | 06 May 2015 | 3 comments