Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi Friends, I have BMR backup runing for client backup jobs shows that beging writting but does not show any data writting , and this server is have 95 % disk full ...
Forum Discussion by Abhisheknetbackup | 30 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Friends, NBU 7.5.0.6 Master Windows 2008 R2 64Bit NBU 7.5.0.6 Media Linux Suse 10 SP 2 Sharepoint 2010 W2K8 FEWS+Index Server SQL Server 2008 on W2K8 ...
Forum Discussion by Spartacus81 | 30 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Mea Culpa... I have a Catalog - Images directory mis-match. Somewhere along the line I have managed to remove a soft link (solaris 11) and now have ...
Forum Discussion by accd_admin | 29 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Is a point-in-time SQL restore possible with a VMware policy with SQL Server Recovery enabled ? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ga2peio | 28 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hello there,  I'm not very good at script.  Is it possible via OpsCenter have a SQL query that will give me every day for the entire work day, date and ...
Forum Discussion by Lion13 | 28 Jul 2014 | 3 comments
Please could the installation process for AIX be looked into. The client install currently takes up around 2.7Gb which accross a large estate of 600 AIX hosts means an additional 1.6Tb of data just for the install. Also the install script that can be run ...
Idea by Noxy | 28 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Good day,   My environemnt:  Solaris 10 SPARC.  Netbackup 7.5.0.1 I have IBM Ultrium LTO4 drives running using the native st drivers of Solaris. I ...
Forum Discussion by DNT | 27 Jul 2014 | 7 comments
I need a solution we used Netbackup to backup the client.   client is crashed now. we need to restore the enitre data drives, which is 40 TB(which is most critical data).   we ...
Forum Discussion by Bharath Achar | 25 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hello, I need some advice. We have just installed a Dell EqualLogic PS6210x SAN and a new VMware infrastructure running vSphere5.5. I have added a new VMware ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Carl_Ayres | 25 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, We need to perform a backup using some scripts (like pre post command). This is our Netbackup Infrastructure: MasterServer: Windows Server 2008 R2 with ...
Forum Discussion by AIacono | 25 Jul 2014 | 4 comments