Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi, I've configured a SQL Server Recovery VM policy in Netbackup 7.5 but it fails every time on the Application State Capture step:   23/11/2014 ...
Forum Discussion by SteveLaw | 24 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution I see that vlteject command can be used, but am not sure about the syntax. I need to write a script which will send the lost media report as an Email attachment to the ...
Forum Discussion by King25may | 22 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Hi all, I am new to Netbackup, I am trying to import Backup images which was done by the old server which does not exsist any more I have put it Tape after ...
Forum Discussion by Hakeem | 22 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All, Need an help in migration my old Netbackup master server version 6.5.6 with OS Solaris 9 we are looking to migrate& upgrade to netbackup  master  ...
Forum Discussion by Alugolu | 21 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, My Exchange server is 2010. Below is the error that I've got for couple of day now with error 130. How to solve this? Thanks   11/20/2014 ...
Forum Discussion by prominen | 19 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,   Please let me know any steps to be followed after the upgrade of HBA card driver (reboot of the server happens) on Master server. OS:RHEL5.10 NBU ...
Forum Discussion by tyadagiri | 19 Nov 2014 | 10 comments
I need a solution Hello, We are going to do a DR drill and we are going to some host using BMR. I was reading the following technote about importing the BMR database. ...
Forum Discussion by tollboy | 19 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution NBU 7.5.0.5 i have a Windows 2008 R2 sp1 server that have two drives: C (60GB) and D (500GB). as we do not want to include drive D: in the bmr copy, i created ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rino19ny | 19 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution HI All , One of our import is completing partially. We have tried to do the import on Different location also but result is same. 11/18/2014 22:09:11 - ...
Forum Discussion by Sagar_Kolhe | 18 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All,   We are facing below issue in our setup during restoration. Please help us to understand the issue. 11/18/2014 20:55:31 - Waiting for scan drive ...
Forum Discussion by Sagar_Kolhe | 18 Nov 2014 | 11 comments