Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Hi all, after our vault job has finished. One of the backup image is missing on the tapes. Is it possible to duplicate this missing image to the used tapes for the ...
Forum Discussion by MartinVi | 27 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Wondering if anyone can explain this scenario... We are running NB 7.5, on RH Linux media servers, backing up Exchange 2007, using the NB agent. We needed to ...
Forum Discussion by LT2013 | 27 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Hi Everyone, I'm having the exact same issue as reported here: http://www.symantec.com/connect/forums/backup-fail... After writing more than 1TB ...
Forum Discussion by jtetterton | 27 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution Dear Symantec I created a account for read only role, but this account couldn't view access management tab ( including user and User Groups) Could you ...
Forum Discussion by NguyenHung | 26 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Doing this is the same as when you do the upgrade from 7.5 to 7.5.0.7? Any recommendation? Hi, I think you ended up in Hi, I think you ended up in ...
Forum Discussion by guillermocba | 24 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution Hi, I have upgraded from Symantec Netbackup 7.6 to Avamar 7.1 Grid without any major problems. However I have some difficulties to parse the pre and post Netbakup ...
Forum Discussion by Anth105 | 24 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, kindly guide me detailed steps for upgrading from 7.5.0.7 to 7.6 as i check with my fileconnect i could see 7.6.1. so can i upgrade from 7.5.0.7 to 7.6.1? ...
Forum Discussion by paresh rane | 23 Apr 2015 | 7 comments
I need a solution Hi, We are using  AIX 7.1 server and Netbackup 7.5. Only root user has access to Netbackup for backup and recovery. Root umask is set at 027, by right this would ...
Forum Discussion by firdausnashir | 23 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, I have some server didn't complete the backup and I receive ''socket write failed  (24)''. If I look inside the log I have this ...
Forum Discussion by RLPicard | 23 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution I had one master server and three media server I had a problem in one of the media server where it wasn't able to control the robot so I deleted all devices ...
Forum Discussion by Mahmoud El-Tanbouly | 23 Apr 2015 | 2 comments