Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi all.  I upgraded from BEX 10d (inherited server/configuration) to 2012 where all backup jobs using 10d and now all backup jobs using 2012, where created and run ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ksdst1 | 27 Jul 2015 | 10 comments
I need a solution Hi I would like to ask your expertise regarding our archive setup. I have a backup exec 2012 server installed connected to a autoloader. We are planning to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jtech | 23 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution I have freshly installed B Exec 2012 onto a standalone server Win 2008 R2. I have 2 SATA hard drives connected to motherboard and they are seen as device 0 and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JustTryinToGetI... | 23 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution Hello! For one of our customer we have a problem by installation of the backup exec 2012. the operating system is a windows server 2008r2 standard. While ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Concept4net | 20 Jul 2015 | 20 comments
I need a solution Problem: An USB harddisk is getting spontaneously a status "Offline" according to the messages from Backup Exec en Windows application Log. Within 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by A.O. | 09 Jul 2015 | 7 comments
I need a solution Hello, Is there any posibilities to move whole B2D folder from BE 2010 to other server with BE2012? I tried this already with few tapes and got error: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rywek | 07 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution i'm having a requirment to remove a Backup Job from one server. after that want to remove all the backup tasks with related that. how can i do it ? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dinidunet | 30 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution In the backup calendar, I can see my job is on hold on the next Friday schedule. Right click only gives me the option to "Exclude Date"...? I do not see ...
This issue has been solved
Forum Discussion by KerryA | 30 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution All of a sudden, my storqge device is showing  'offline' this morning... and I have no clue why. It's a Qnap T-469Pro with 500GB out of 24TB ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rgouette | 19 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Hi All, Is there any command or script available to restore VMDK file using Backup Exec 2012? We are planning to automate the process, so in need to script or ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RiyasHussain | 19 Jun 2015 | 5 comments