Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello Everyone, I am still very new to BE and after working with Netbackup for years I have been given the challenge to manage Symantec BE now... Ok here is ...
Forum Discussion by ali hassan | 01 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution I've BE2012 at Main site and BE2012 at DR site. Both servers are standalone Media server. Both servers didn't join domain. Both servers've ...
Forum Discussion by Inventino | 31 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I have the following mixed infrastructure and I'd like to know if I can upgrade be 2012 (vray) to the 2014. Cluster vmware 3.5 with his vmfs on a san ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bellissimopython | 29 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, I have to backup a dismounted mailbox db on exchange 2007 but backup exec 2012 says it can't backup. The following is the error:   Job ...
Forum Discussion by bellissimopython | 29 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hi everyone.  Yesterday I was dealing with a 2008 R2 Hyper-V guest that was blue-screening on boot and rebooting continuously, so I ended up restoring the VHD file for ...
Forum Discussion by MIXIT | 29 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution I have my jobs missed for couple of days . And is there any reason why the job end time shows before the job start time . for example Job 1 -- start time ...
Forum Discussion by Dilip Choudhry | 28 Aug 2014 | 8 comments
I need a solution anyone knows why because backup using windows agent has a very low transfer rate compared to the transfer rate of the previous days ??. yesterday was 5500 MB / Min and ...
Forum Discussion by carlos_cuestas | 28 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution I've got the exact same issue as this thread which is unanswered.  ...
Forum Discussion by Raphael-123 | 28 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution I'm in the unfortunate situation of possibly having to restore a VM ina  Hyper-V host.  The VM is currently BSOD'ing and troubleshooting hjas been a problem, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MIXIT | 27 Aug 2014 | 12 comments
I need a solution I have a server that is backed up with Symantec Backup Exec 2012 that I am having two issues with after locking the server down per DOD policy. The first seems to be ...
Forum Discussion by GSB USN Defense... | 27 Aug 2014 | 2 comments