Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution When trying to install BE 2012 client on a Windows 7 dekstop, i am getting the following error:  Job started : Wednesday, July 22, 2015 10:53:49 AM Job ended ...
Forum Discussion by Devil's Lab | 27 Jul 2015 | 4 comments
I need a solution Hi all.  I upgraded from BEX 10d (inherited server/configuration) to 2012 where all backup jobs using 10d and now all backup jobs using 2012, where created and run ...
Forum Discussion by ksdst1 | 27 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Hi I would like to ask your expertise regarding our archive setup. I have a backup exec 2012 server installed connected to a autoloader. We are planning to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jtech | 23 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution I have freshly installed B Exec 2012 onto a standalone server Win 2008 R2. I have 2 SATA hard drives connected to motherboard and they are seen as device 0 and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JustTryinToGetI... | 23 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution Someone installed BackupExec 2012 Agent for redhat 7.1? I have not found documentation on this subject. Thank You!!! As of now Backup Exec does As of now ...
Forum Discussion by alejo24 | 22 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, I tried upgrading our existing backup exec server but I keep getting the following error in the log: 07-22-2015,05:16:20 : EXEC sp_attach_db ...
Forum Discussion by Clarizen | 22 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Al generar un respaldo completo de un servidor Win server 2003 con SQL 2000, me genera el siguiente error: V-79-57344-65218 - A failure occurred accessing the ...
Forum Discussion by grupomacmillan | 20 Jul 2015 | 7 comments
I need a solution Bonjour, J'ai un problème au niveau de la sauvegarde, est-ce que quelqu'un peut m'aider Voici l'alerte venant de backup exec Le travail ...
Forum Discussion by Jah To | 20 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Problem: An USB harddisk is getting spontaneously a status "Offline" according to the messages from Backup Exec en Windows application Log. Within 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by A.O. | 09 Jul 2015 | 7 comments
I need a solution Hello; I have Backup Exec 2012 running on a VM.  The operating system is a Windows Server 2008R2 Standard. The tape drive is a Dell PVT132.   In storage I see ...
Forum Discussion by hawksupport | 09 Jul 2015 | 4 comments