Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution My previous thread about this got locked, so I'm starting a new one: Every once in a while, one of the jobs on my BackupExec 2012 media server backing VMware ...
Forum Discussion by Artegic | 25 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution Hi all, I have a HP 1/8 G2 LTO-5 3000 SAS Autoloader to perform data backup to tape from a server running Windows 2008 R2. The server was installed with Symantec ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Qingyan Lim | 21 Aug 2014 | 4 comments
Currently Symantec requires the services account to have several user rights privledges. It also requires membership of backup operators and  domain or local administrators (TECH36718).  This conflicts with best practices, security strategies, and is ...
Idea by IT@SA | 18 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution Hi all, I had opened up the magzine of the autoloader and replace the tape manually. After that, I encountered the error whenever I tried to bring the robotic ...
Forum Discussion by Qingyan Lim | 17 Aug 2014 | 7 comments
I need a solution We have Symantec 2012 which has licenses for 16 application and database agents (according to the assessment tool). When I ran the assessment tool it shows 16 licenses ...
Forum Discussion by PCFMD | 13 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Hi, We have the following details. Database - MS SQL 2000 SP4 (32bit). OS - MS Windows 2008 R2 Std. Now, as BE 2014 is not able to take backup of MS ...
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 05 Aug 2014 | 6 comments
I need a solution Hi, I installed deduplication option and added new deduplicated storage then moved my jobs to it. The storage is a network storage with RAID 5. I came two days later ...
Forum Discussion by Feras_L | 03 Aug 2014 | 8 comments
I need a solution Hi All, I've just taken over a backup exec 2012 server and my main issue at the moment is that the person that set up the SQL backup, just did it as a file ...
Forum Discussion by Azeronti | 29 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution After a VMware Tools update on one of my VMs backed up with Application GRT, Backup Exec 2012 SP4 started complaining: V-79-8192-38331 - The backup has detected ...
Forum Discussion by Artegic | 29 Jul 2014 | 7 comments
I need a solution There is a known issue within BE 2012 where for whatever reason, jobs that were confingured in the console mysteriously disappear, and a flashing warning icon appears ...
Forum Discussion by MrKristoff | 29 Jul 2014 | 4 comments