Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi All, I have exchange 2010 DAG in place and we are using backup exec 2012. Backups are running without any issue and from last week I'm trying to restore ...
Forum Discussion by sachitha | 05 Dec 2012 | 4 comments
I need a solution Hi All, I have concern about my file server backups. First I will explain my setup. I have 12 remote file servers and all these file servers are replicating to a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sachitha | 28 Nov 2012 | 5 comments
No I need a solution Hi All, I have two separate LTO5 tape drives installed and I need to run two backups for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sachitha | 28 Nov 2012 | 2 comments
I need a solution Hi all, I have a backup exec 2012 media server with Library Expansion Option installed and I got two tape drives insalled in my tape loader. How can I chose the ...
Forum Discussion by sachitha | 27 Nov 2012 | 11 comments
I need a solution Hi All, I'm having problem in adding a server to my backup list. I have installed the backup exec agent via backup exec console and changed the backup exec ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sachitha | 30 Oct 2012 | 3 comments
I need a solution Hi All, I have upgraded my BE 2010 to 2012. I'm using an IBM tape loader and recently I have installed a second drive to the loader. I want to know from where ...
Forum Discussion by sachitha | 19 Oct 2012 | 2 comments
I need a solution Hi All, I'm using BE 2012 and I have to backup my file shaers which are resieds in a NAS box. All together I have 1.5 TB (Approx) data to be backed up. Those ...
Forum Discussion by sachitha | 09 Oct 2012 | 10 comments
I need a solution Hi All, I have upgraded my backup exec 2010 to 2012 few months back. I have created a B2D for my file backup and set the retention period to 1 hour. But It will ...
Forum Discussion by sachitha | 07 Oct 2012 | 7 comments
I need a solution Hi All, I will explain my backup configuration before my question. I have configured Windows 2008 R2 server as my media server and there 3 iSCSI drives have been ...
Forum Discussion by sachitha | 01 Oct 2012 | 6 comments
I need a solution Hi All, Recently I have upgrade my BE 2010 to 2012 and put myself in a deep s...t. Simply this is one of the big failure of the backup exec product line and these ...
Forum Discussion by sachitha | 28 Aug 2012 | 6 comments