Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution   Hi My  backup completed without any issue, including the verify. But when i test the restore of the files from tape, we are getting this error on some of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dori_bashan | 14 Nov 2012 | 2 comments
I need a solution Hi It is impossible to restore data under BE 2012 SP1a  (all the updates are installed). I am fighting this issues for monthes now. Backup to tape is ...
Forum Discussion by dori_bashan | 09 Nov 2012 | 8 comments
I need a solution Hi I'm getting this error sometimes: V-79-10000-11233 Description VSS Snapshot error. A Microsoft Volume Shadow Copy Service (VSS) snapshot is already ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dori_bashan | 26 Oct 2012 | 2 comments
I need a solution Hi Working with BE 2012 SP1a. We are backing up the data with "Using Catalogs" method. (True Image Backup) Backup to tape with HP MSL 4048. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dori_bashan | 28 Jul 2012 | 4 comments
I need a solution Hi After replacing a tape drive in a MSL 4048 auto-loader. Inventory job failed with the error: The job failed with the following error: Physical Volume ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dori_bashan | 22 Jul 2012 | 7 comments
I need a solution Hi    Running BE 2012 SP1a, using true image backup (Using catalogs). the restore job fails with the error: "job failed with the following error: ...
Forum Discussion by dori_bashan | 18 Jul 2012 | 7 comments
I need a solution Hi Is there any way to upgarde and to migarte the database from Backup Exec 2010 R3 SP1 to Backup Exec 2012 SP1a? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dori_bashan | 16 Jul 2012 | 11 comments
I need a solution Hi Strange thing. All my LTO  tapes in the media sets are configured as "infinite - do not overwrite" and "infinite-allow appaned" ever ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dori_bashan | 14 Jul 2012 | 8 comments
I need a solution Hi all We a running BE 2012 SP1a and i want to apply this hotfix: ...
Forum Discussion by dori_bashan | 12 Jul 2012 | 3 comments
I need a solution Hi  We are getting this error alot lately. An error was encountered writing to the on-disk catalogs A synthetic backup of this resource will not include ...
Forum Discussion by dori_bashan | 02 Jul 2012 | 6 comments