Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello I keep getting this message, my backups stopped running can anyone assist?  I have a neo tape library and one of the drives is down because I'm waiting for ...
Forum Discussion by desireemm | 28 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution Hi all, I have a Server 2012 running out of space. So I need a solution for next month till we go on ne storage. My Plan is to enable deduplication on Windows ...
Forum Discussion by mghomer | 21 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution OK - here is my setup: Backup Exec 2012 installed on Windows 2008 R2.  I am doing a full backup to disk and then duplicating that to USB.  Success so far... BE tells ...
Forum Discussion by PETER60000 | 20 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution Dear all,  I want to help about how to activate license symantec backup 2012. I import file .slf to console console register i found file import have ...
Forum Discussion by PangPunya | 19 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution I got the below error when trying to backup Server 2012 R2 Active Directory DC Media Label: IMG001413 GRT backup set folder: G:\BEData\IMG001413 The consistency check ...
Forum Discussion by ahmed.thabit@to... | 19 Aug 2015 | 3 comments
I need a solution Backup jobs in Backup Exec 2012 are failing with the following log entries:   Backup- \\<server name>\D:WARNING: "\\<file path>\<file ...
Forum Discussion by BrokenToe | 18 Aug 2015 | 9 comments
I need a solution Hi guys, For the last couple of weeks, most of our backups have been failing with the error: 'Physical Volume Library Drive not available.' This ...
Forum Discussion by RCPAQAP | 16 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution I need to remove the mailboxes with errors as shown in the snapshot 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ahmed.thabit@to... | 12 Aug 2015 | 6 comments
I need a solution Hi,  We are running Backup Exec 2012 SP3 and have a problem that i can replicate but not resolve.   The virtual machines are initially created with thin ...
Forum Discussion by OliR | 12 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, i have an issue with my BackupExec 2012 Server. (newest patch) The BE services stop responding after 1-2 days. The services are still running, but the ...
Forum Discussion by dave_F | 12 Aug 2015 | 5 comments