Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution heartbeat MAC address not identical after VCS fresh install on solaris Logical domain virtual server(T4-5),.Does any body has idea ? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by skmohanbe | 02 Jul 2015 | 8 comments
I need a solution Hi all, I need help to good understand attribute ForceImport. There is a table "Failure situations" in Symantec Storage Foundatio and High ...
This issue has been solved
Forum Discussion by KANSTANTSIN | 30 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution Hi, I want to manage a CIFS mount within a Service Group and cannot find the appropriate resource. I just one to mount a CIFS share in my VCS cluster, acting ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jose Luis B | 26 Jun 2015 | 8 comments
I need a solution Hi, I have problem with serviceMonitor agent. I created script( www.bat ): @echo off ping 172.16.11.1>nul if %errorlevel% == 0 goto A :A ...
This issue has been solved
Forum Discussion by KANSTANTSIN | 24 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution Hi there, I have a system where the cleanup script can fail/timeout and I want to execute another script if this happens. And I was wondering which can be the best ...
This issue has been solved
Forum Discussion by javierrv | 18 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, I am following the veritas cluster server administrators guide for linux and trying to trigger the resnotoff script. From the documentation it is my ...
This issue has been solved
Forum Discussion by justinfay | 16 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, Soma information: 1)Operating system: Windows server 2012 R2. 2)SQL server 2012. 3)Symantec Storage Foundation 6.1. 4)I want use Active-Active solution. I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by KANSTANTSIN | 16 May 2015 | 4 comments
I need a solution Hello, we are doing some failure tests for a customer. We have VCS 6.2 running on solaris 10. We have an Oracle database and of course the listener associated ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Laszlo Budai | 30 Mar 2015 | 5 comments
I need a solution Hi All, I tried to bring a SG online in a node but it's not comming online. Let me explaing the issue. We did reboot of a node aixprd001 and we found ...
This issue has been solved
Forum Discussion by prabindr | 17 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All, I configured my application in VCS and when i try to online the service, its actually online the service( I could check via service status command), but ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jagathe | 11 Dec 2014 | 3 comments