Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello , Need solution for this problem and cause. Why this happens.? storage nics are configured as multinic. ifconfig -a was showing failed flag on both ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SatyCluster | 25 May 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, I created campus cluster with 2 servers (Operating system: Windows server 2012 R2. SQL server 2012. Symantec Storage Foundation 6.1.) Service group became ...
Forum Discussion by KANSTANTSIN | 17 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, Soma information: 1)Operating system: Windows server 2012 R2. 2)SQL server 2012. 3)Symantec Storage Foundation 6.1. 4)I want use Active-Active solution. I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by KANSTANTSIN | 16 May 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, We have three node cluster for Enterprise vault in Veritas Cluster server, the node details are as follows: Node 1: EV server with all services Node 2: ...
Forum Discussion by r1_abhinav | 03 May 2015 | 5 comments
I need a solution Hello, we are doing some failure tests for a customer. We have VCS 6.2 running on solaris 10. We have an Oracle database and of course the listener associated ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Laszlo Budai | 30 Mar 2015 | 5 comments
I need a solution I've got this Warning message in my engine_A.log and NotifierMngr_A.log . My ClusterService is OFFLINE since I've reboot the server. And not possible ...
Forum Discussion by cedric_tours | 25 Feb 2015 | 2 comments
Hello, We have a two node cluster running in active-passive mode. We also have implemented Preferred fencing (Group) on these cluster nodes. Recently we had an incident (Ref SR to Symatec :08071786) wherein Active node lost network ...
Idea by Sumit Kumar | 12 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution Hello, on 2 servers OS Linux Red Hat 6.3, I've got a VRTS 6.0 For on Application, when I put it offline and then online on the same server (with all other ...
Forum Discussion by cedric_tours | 27 Jan 2015 | 7 comments
I need a solution Hi , Hardware : Hp blade Gen8 . VCS : 2 node cluster Application Resources from one node are switched over to other node automatically and when i switched ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SatyCluster | 20 Jan 2015 | 5 comments
InfoBits video series produced by the Symantec Information Availability Education Services team, in conjunction with a variety of product experts. These are 5 minute videos with no ...
Video by bgoodyear | 23 Dec 2014 | 2 comments