Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I've got this Warning message in my engine_A.log and NotifierMngr_A.log . My ClusterService is OFFLINE since I've reboot the server. And not possible ...
Forum Discussion by cedric_tours | 25 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, on 2 servers OS Linux Red Hat 6.3, I've got a VRTS 6.0 For on Application, when I put it offline and then online on the same server (with all other ...
Forum Discussion by cedric_tours | 27 Jan 2015 | 7 comments
I need a solution Hi , Hardware : Hp blade Gen8 . VCS : 2 node cluster Application Resources from one node are switched over to other node automatically and when i switched ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SatyCluster | 20 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution Hi All, I tried to bring a SG online in a node but it's not comming online. Let me explaing the issue. We did reboot of a node aixprd001 and we found ...
This issue has been solved
Forum Discussion by prabindr | 17 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All, I configured my application in VCS and when i try to online the service, its actually online the service( I could check via service status command), but ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jagathe | 11 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All, I am new to VCS but good in HACMP. In our environment we are using VCS-6.0, I one server we found that the SG is not moving from one node to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by prabindr | 04 Dec 2014 | 8 comments
I do not need a solution (just sharing information) The SmartIO feature on Linux was introduced in Storage Foundation and High Availability (SFHA) 6.1. Beginning in this release, ...
Forum Discussion by Sujith Mallath | 04 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Hi everyone, I'm facing a problem when I try to take offline a Service Group, the issue is that one of the services of the service group, cannot go offline ...
This issue has been solved
Forum Discussion by macias.marlon | 18 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All, We have recently installed sfs 5.7 and not able to see any disk when running command "storage disk list" as master user. However as support ...
Forum Discussion by madhur.baharani... | 04 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, I need to include below mount options for a filesystem configured under VCS. (AIX servers). we have done the same locally but need to know the syntax to ...
Forum Discussion by rsathithan | 15 Sep 2014 | 2 comments