Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi guys, Could you please help me with storages migration problem. We have some WinServ 2003 clusters in our company and now we have a task to migrate our old ...
This issue has been solved
Forum Discussion by skia | 22 Jan 2015 | 6 comments
I need a solution Hi , Hardware : Hp blade Gen8 . VCS : 2 node cluster Application Resources from one node are switched over to other node automatically and when i switched ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SatyCluster | 20 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution We are looking at potentially using VCS for a cross site DR project and have been told by a solution provider that we can use the GCO option in VCS to allow us to have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ianbd | 21 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All, I tried to bring a SG online in a node but it's not comming online. Let me explaing the issue. We did reboot of a node aixprd001 and we found ...
This issue has been solved
Forum Discussion by prabindr | 17 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All, I configured my application in VCS and when i try to online the service, its actually online the service( I could check via service status command), but ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jagathe | 11 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hi  I wonder why the process vbsd.bin always utilize a lot of CPU resource ( always > 10%) after I configured the VBS on it. What does it do? Is there ...
This issue has been solved
Forum Discussion by supaprapat | 08 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All, I am new to VCS but good in HACMP. In our environment we are using VCS-6.0, I one server we found that the SG is not moving from one node to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by prabindr | 04 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hi, We are experiencing this error on one of our clusters. It's a two-node campus cluster with the following specifications SiteA Node1 is a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Balthier35 | 16 Nov 2014 | 6 comments
I need a solution Hi all: I need a solution, please help, thank you. Environment: Main site windows 2008 R2 + DR site Windows 2008 R2 SFHA6.0 Requirements: Between ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bao0077 | 16 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution We have a Windows Server 2008 R2 Enterprise cluster and disk management is done thru Veritas Enterprise Administrator  (VSF Versio: 5.1 SP2 Build 5.1.20000.87). We ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Volodymyr M. | 16 Oct 2014 | 2 comments