Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I've got this Warning message in my engine_A.log and NotifierMngr_A.log . My ClusterService is OFFLINE since I've reboot the server. And not possible ...
Forum Discussion by cedric_tours | 25 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, I want your help about auditing an existing Veritas Cluster. Can you please provide me some examples and ideas. Thank you in advance. Hi, Do ...
Forum Discussion by Jimb2k | 04 Feb 2015 | 8 comments
I need a solution Hello, on 2 servers OS Linux Red Hat 6.3, I've got a VRTS 6.0 For on Application, when I put it offline and then online on the same server (with all other ...
Forum Discussion by cedric_tours | 27 Jan 2015 | 7 comments
I need a solution Hi guys, Could you please help me with storages migration problem. We have some WinServ 2003 clusters in our company and now we have a task to migrate our old ...
This issue has been solved
Forum Discussion by skia | 22 Jan 2015 | 6 comments
I need a solution Hi , Hardware : Hp blade Gen8 . VCS : 2 node cluster Application Resources from one node are switched over to other node automatically and when i switched ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SatyCluster | 20 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution I have a three-node cluster configuration: vcs1, vcs2, vcs3.  Using three ISCSI disks (by SCST iscsi target simulator) as fendg.  # vxfenadm   -d I/O Fencing ...
Forum Discussion by Jamesb_china | 12 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution We are looking at potentially using VCS for a cross site DR project and have been told by a solution provider that we can use the GCO option in VCS to allow us to have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ianbd | 21 Dec 2014 | 4 comments
I do not need a solution (just sharing information)                The Symantec Cluster Server (VCS) Cluster Configuration Wizard and Symantec High Availability Configuration ...
Forum Discussion by Sanjay_Pendse | 19 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Hi All, I tried to bring a SG online in a node but it's not comming online. Let me explaing the issue. We did reboot of a node aixprd001 and we found ...
This issue has been solved
Forum Discussion by prabindr | 17 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All, I configured my application in VCS and when i try to online the service, its actually online the service( I could check via service status command), but ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jagathe | 11 Dec 2014 | 3 comments