Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Every now and then a task is created but no group or person is assigned to this task. This task will not appear in anyone's tasklist so I want to track these. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Koen van Carglass | 10 Feb 2015 | 4 comments
I need a solution Dear all, Using SD7.1 SP1, sometimes it would be nice to be able to (bulk) disable accounts using SQL. I tried to put the "AccountActive"-field in the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Koen van Carglass | 19 Jan 2015 | 9 comments
I need a solution Hello, We are running SD 7.1 SP1 and recently we have problems with one user account. At first glance everything seems OK with this account (as seen in admin - ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Koen van Carglass | 14 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hello everyone, when attempting to access ServiceDesk externally, I'm being prompted to authenticate before entering SD credentials. If I cancel or ...
This issue has been solved
Forum Discussion by africo | 08 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution hello everyone, after adjusting a ServiceDesk installation from http to https, i'm unable to adjust the "Integrated Authentication URL" in the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by africo | 11 Jun 2014 | 5 comments
I need a solution I need to create a deny/allow policy for computers on a certain software. I have created a new Application Metering policy and selected Allow under the Options. I have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by StevenB. | 16 Apr 2014 | 5 comments
I need a solution Hi all, a while ago I asked how to add support groups to the default assignment list. This worked like a charm, but now my collegues ask me to add their name to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Koen van Carglass | 08 Apr 2014 | 8 comments
I need a solution Hi all. I have a SD 7.1 SP1 environment where we have discovered tickets without assignments, the assignment webpart is empty. I would like to create a report that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Patrik Rowinski | 28 Mar 2014 | 6 comments
I need a solution Is there a way to set a standard template to populate an email address during an Active Directory sync where the field is left blank. For example, a network account is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by StevenB. | 26 Feb 2014 | 3 comments
I need a solution Is there a way to stop a user from replying to a closed incident, and give them a message the incident has already been closed? We close tickets after we can't ...
This issue has been solved
Forum Discussion by StevenB. | 13 Nov 2013 | 1 comment