Video Screencast Help
Symantec Appoints Michael A. Brown CEO. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi, Does someone know how to remove column in process info webpart ? I mean the column i've selected on screenshot:   In this webpart ...
Forum Discussion by lucsz | 25 Mar 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, is it possible to create new custom group action ?   BR, Luc Sorry, it is not Sorry, it is not possible. The few group actions that ...
Forum Discussion by lucsz | 18 Mar 2014 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hello, I didn't manage to find anywhere this kind of workflow so i've decided to share :) ..so i've developed ...
Forum Discussion by lucsz | 05 Mar 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, How can I create a chart report from this results:   The chart uses "count" function to create chart...   BR, Lukasz ...
Forum Discussion by lucsz | 24 Jan 2013 | 0 comments
I need a solution Hi, What account is used by ServiceDesk to start a particular workflow e.g. Reset Password ??   BR, Lukasz Deployed workflows execute in ...
Forum Discussion by lucsz | 22 Jan 2013 | 1 comment
I need a solution Hi I get an error when when viewer one of the reports: Timeout expired. The timeout period elapsed prior to completion of the operation or the server is not ...
Forum Discussion by lucsz | 21 Jan 2013 | 0 comments
I need a solution Hello, I have an issue when entering text into description field. After pressing keyboard shortcut ALT + Z the line of entered text is being deleted.   BR, ...
Forum Discussion by lucsz | 14 Dec 2012 | 8 comments
I need a solution Hi, How can I change the text displayed when user enters wrong username or password ?   BR, Lukasz The string is located in the The string is ...
Forum Discussion by lucsz | 06 Dec 2012 | 3 comments
I need a solution Is it possible to delete or switch off somehow the mobile site of SD 7.1 ? Couple of users are being redirected to the mobile site instead of standard process ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lucsz | 09 Nov 2012 | 2 comments
I need a solution Hi, I'm trying to generate webservice from a report and I receive: The remote server returned an error: (404) Not Found.   BR, ...
Forum Discussion by lucsz | 30 Oct 2012 | 1 comment