Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, I am trying to run BE Appliance initial configuration, I have entered a static IP. But I don't have DNS Server or DHCP server , When I entered any ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ahmad Abdelhady | 17 Feb 2015 | 9 comments
No I need a solution SP2 later avalable in LU ? how long to wait?date? I have applance 3600, and install manual ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kroligoff1 | 02 Feb 2015 | 5 comments
I need a solution Hi all,  Canceling the backup job doesn't seem to work for me, it says pending cancel and it stays there forever. Does anyone encounter such a problem ? I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by adeelarifbhatti | 29 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hello People, I am back with my queries. lol I need some help as usual. I updated the Backup Exec 3600 R3 appliance with 2014 SP2 from Liveupdate. I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nene | 21 Jan 2015 | 19 comments
I need a solution Hi guys, I was trying to change the BESA from the default one. But since I failed to do so using the RemoteLaunch (Configuraton and Settings -> Backup Exec ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JJJoe | 08 Jan 2015 | 8 comments
I need a solution I've been using a BE 3600 appliance for a couple of years now and I keep running up against the deduplication store filling the internal storage array. I'd ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Snuffy | 15 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,  Could someone tell me what is the function of "backup exec vss provider" ? How does it benefit the backup process ? It is set to manual in the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by adeelarifbhatti | 14 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, I upgrade my appliance to 3600.R3 and it was upgraded successfully. I further installed via live update SP1 and hotfix-225092. Now when I upgraded the agent on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by adeelarifbhatti | 11 Dec 2014 | 6 comments
I need a solution When I was using the Netbackup's console, there used to be a feature where I can extract "All Log Records" under Reports. Now for BE2012, I notice that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JJJoe | 11 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution while pushing the agent to the servers encounter with credential error and sometime WMI error and the while taking backup of SQL database server after finishing the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Muaaz | 07 Dec 2014 | 2 comments